FreePaper.usFree Paper


upArrow

برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی می توانید عنوان یا آدرس و یا برای جستجوی دقیق DOI را وارد کنید


جستجوی مقاله در سامانه فری پیپر

 

upArrow


جستجوی اعتبار ژورنال های ISI و SCOPUS

 

upArrow


ورود به سامانه فری پیپر

 

 

نام کاربري :
کلمه عبور  :
  سه شنبه 3 خرداد
عضويت در سايت | يادآوري کلمه عبور


جستجوی مقاله از اینترنت

 

 

مقاله انگلیسی | مقاله فارسی
برای یافتن و دانلود مقالات پولی و غیر رایگان ابتدا عنوان و یا موضوع مقاله مورد نظر خود را جستجو کنید و سپس لینک مقاله یافت شده را کپی کرده و در کادر دانلود مقاله، که در بالای این صفحه قرار دارد بچسبانید و مقاله مورد نظر را رایگان دانلود کنید.

راهنمای دانلود رایگان مقاله های علمی: با استفاده از امکان جستجوی مقالات انگلیسی از سمت چپ صفحه و یا با استفاده از گوگل، موضوع و یا کلمات کلیدی مورد نظر خود را جستجو کنید تا صفحه دانلود مقاله مورد نظر خود را بیابید و سپس عنوان صحیح و کامل مقاله و یا آدرس آن را کپی کرده و در کادر دریافت مقاله، در بالای این صفحه بچسبانید و روی دکمه دریافت کلیک کنید. (فیلم آموزش دانلود مقاله را تماشا کنید)
ترجمه فارسی کامپیوتری: همکنون به صورت آزمایشی برخی مقالات سایت های Sciencedirect و IEEE و Springer را می توان همراه با ترجمه فارسی اولیه (ترجمه کامپیوتری)، رایگان دریافت کرد. ترجمه های اولیه معمولا نیاز به ویرایش نهایی دارند.
برای اینکه قادر به دانلود مقاله باشید باید حتما عضو و مشترک سایت فری پیپر بوده و اعتبار لازم را داشته باشید

Bacterial counts and the occurrence of parasites in lettuce (Lactuca sativa) from different cropping systems in Brazil


,
Food Control on SciVerse ScienceDirect - Sciencedirect


      دانلود مقاله در فرمت پی دی اف

152 K

 مشاهده مقالاتی که بسیار مرتبط با این مقاله هستند

 جستجو و دانلود کتاب های مرتبط با این مقاله از سایت بوک یار


عنوان فارسی: شمارش باکتریایی و از بروز انگل در کاهو (دانه لاکتوکا) از سیستم های کشت مختلف در برزیل
تاریخ انتشار: November 2012
منتشر شده در ژورنال: Food Control on SciVerse ScienceDirect
تعداد دریافت: 3

     ترجمه فارسی را دوزبانه مشاهده کنید

  این ترجمه کامپیوتری بوده و نیاز به ویرایش دارد

Abstract: This study evaluated the microbiological quality of 180 lettuce samples (Lactuca sativa) of the iceberg variety from different cropping systems and examined the efficacy of two sanitizers in reducing the bacterial counts. The results showed high contamination by mesophilic aerobic bacteria in traditionally grown and organically grown samples, which also possessed thermotolerant coliforms above the recommended levels in 66% and 80% of samples, respectively. Salmonella sp. was not detected in any of the analyzed samples. Traditionally grown and organically grown samples also exhibited a high frequency of intestinal parasites, including the pathogenic Taenia sp. and the Entamoeba histolytica species. In contrast, only 20% of hydroponically grown lettuce samples were contaminated with parasites. Sodium hypochlorite and acetic acid at concentrations of 100 mg L

Keywords: Lettuce, Cropping systems, Microbiological quality, Sanitizers,

ترجمه چکیده : این مطالعه با هدف بررسی کیفیت میکروبیولوژیکی از 180 نمونه کاهو (لاکتوکا دانه) از انواع کوه یخ از سیستم های کشت های مختلف مورد بررسی و اثر دو ضد عفونی در کاهش تعداد باکتری مورد بررسی قرار. نتایج در نمونه ها به طور سنتی افزایش یافته و ارگانیک رشد کرده است، که همچنین دارای کلی فرم گرمایی بالاتر از سطح توصیه می شود در 66٪ و 80٪ از نمونه ها، به ترتیب توسط باکتری های هوازی مزوفیل نشان داد آلودگی بالا است. سالمونلا SP. در هر یک از نمونه ها شناسایی شده است. به طور سنتی افزایش یافته است و نمونه های ارگانیک رشد کرده است نیز به نمایش در فرکانس بالا از انگل های روده ای، از جمله Taenia پاتوژن SP. و گونه هیستولیتیکا انتامبا. در مقابل، تنها 20٪ از نمونه کاهو هیدروپونیک کشت شده با انگل آلوده بودند. هیپوکلریت سدیم و استیک اسید در غلظت 100 میلی گرم L. (این متن توسط ماشین ترجمه شده است لذا ممکن است نیاز به ویرایش داشته باشد)

     موجود در سايت    فقط از وب
 نتايج 1 تا 0
دريافت
نتايج 1 تا 10 از 150 نتيجه يافت شده
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
بعدي
©2013 FreePaper.us